Huisartsenpraktijk Betje Wolff – Den Haag
Rhynvis Feithlaan 29 2533 GA Den Haag Tel:070-3802868

Spoed

Uitsluitend bij een spoedgeval belt u 06 24 78 11 05 of belt u met uw huisarts en kiest u optie 1.

Buiten bovengenoemde tijden, 's-nachts, gedurende het weekend of feestdagen belt u in geval van spoed de huisartsenpost op telefoon nummer 070 346 96 69. In geval van een levensbedreigende situatie belt u 112.

Header afbeelding

Huisartsenpraktijk Betje Wolff

In het praktijkgebouw werken twee huisartsen: Drs.M.N.O. Al-Rushdy en Drs. M.N. Azizi, ieder met een eigen patiëntenbestand. Tevens zijn er doktersassistenten die u telefonisch te woord staan en zelfstandig of samen met de huisarts de nodige verrichtingen uitvoeren.

We bieden kwalitatief hoogstaande wijkgerichte zorg aan. Er wordt extra professionele en specifieke zorg aangeboden op gebieden van de Diabetes mellitus (suikerziekte), COPD (longen ziekte), CVRM (hart- en vaatziekten, o.a. hypertensie, hoge cholesterol en nieren controle) en psychische/ psychiatrische ziekten.

Bereikbaarheid

De praktijken zijn bereikbaar van 08:00 tot 17:00, voor de actuele bereikbaarheid van uw eigen huisarts verwijzen wij u door naar de informatie pagina van uw eigen huisarts. Dr. Al-Rushdy  en Dr. Azizi.

Corona mededeling

Beste patiënten in verband met de huidige situatie omtrent het coronavirus is de praktijk vanaf heden enkel telefonisch bereikbaar.
De meeste afspraken worden telefonisch afgehandeld. Als u een klacht heeft wat beoordeeld moet worden door een arts gaat dat in overleg.
Wij hopen op uw begrip en medewerking. Alleen samen kunnen wij de verspreiding van het virus tegen gaan.
Voor huidige stand van zaken: verwijzen wij u naar het website van het RIVM.

Ligging

Het praktijkgebouw is gelegen in Den Haag Moerwijk aan de Rhijnvis Feithlaan 29-11 naast de Betje Wolff apotheek. Bereikbaar via het openbaar vervoer HTM tram 8, 9 en 16. Indien u er voor kiest om met tram 8 of 9 te komen neemt u de halte Zuiderpark en met tram 16 de halte Remmersteinstraat. In de directe nabijheid van de praktijk bestaat voldoende parkeergelegenheid. De praktijk is goed bereikbaar voor rolstoelgebruikers.

Inzage mijn dossier

Het is mogelijk om uw medisch dossier online te bekijken. In uw medisch dossier staan onder andere het advies van de huisarts, uitslagen van onderzoeken en de medicijnen die u gebruikt.

Staat u ingeschreven bij Huisartspraktijk Al-Rushdy; dan klikt u op mijngezondheid.net om u aan te melden.